JURIDISCHE MEDEDELING

Klicken Sie für Deutsch

Het bedrijf verstrekt informatie conform artikel 5 TMG

De verkoop van Kleidermafia-artikelen wordt uitgevoerd door:Verantwoordelijk:

B&B Jung Mode GmbH
Zonneregen 6
3500 KREMS/DONAU
Oostenrijk


Handelsregister:
De Oostenrijkse registratierechtbank


Bedrijfsregisternummer:
FN 618470s


Vertegenwoordigd door de persoonlijk aansprakelijke partners:
A.Bayrakdar, B.Bayrakdar


Bedrijfsregistratie en inschrijving in het handelsregister:
28/12/2023


BTW-identificatienummer:
ATU80250345
Plaats van aansprakelijkheid Krems an der Donau, Oostenrijk


- Kleidermafia is een merk van B&B Jung Mode GmbH -


E-mailadres:
info@kleidermafia.com

Telefoon nummer:
02732/70750
Juridische mededeling:

Link naar het platform voor online geschillenbeslechting van de Europese Commissie:
www.ec.europa.eu/consumers/pdrodr
Wij zijn niet verplicht en ook niet bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumentenarbitragecommissie.


Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten in overeenstemming met artikel 7, lid 1 TMG.
Volgens paragrafen 8 tot en met 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie in overeenstemming met de algemene wetgeving blijven onaangetast.
Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennisname van een specifieke rechtsovertreding.
Als wij kennis krijgen van overeenkomstige wettelijke overtredingen, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.


Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Voor deze externe inhoud kunnen wij daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet zichtbaar.
Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concreet bewijs van een wettelijke overtreding onredelijk.
Als wij kennis krijgen van wettelijke overtredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina's, gemaakt door de exploitanten van de site, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht.
Voor reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist.
Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Als de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name de inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch kennis nemen van een inbreuk op het auteursrecht,
Wij vragen om een ​​overeenkomstige nota. Als wij kennis krijgen van juridische overtredingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.